Herra Toimitusjohtaja

toimitusjohtaja

Herra Toimitusjohtaja on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen visiostaan koko Yhtiö. sai alkunsa. Kukaan ei tiedä mistä hän on tullut. Tuli päivä jona hän ilmestyi ja kaikki tapahtui.

Vankkumaton visio maailmasta, jossa viimeinenkin este tuoton tieltä on raivattu, on kaiken toiminnan kantava voima. Hän on tuotteliaan liiketoiminnan suuri messias.


Herra Puheenjohtaja

herra puheenjohtaja

Herra Puheenjohtaja on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen loputon strateginen osaamisensa on taannut Yhtiö.n liiketoiminnan eksponentiaalisen kasvun jo alusta lähtien. Herra Puheenjohtajaa pidetään kansainvälisen tason pörssivisionäärinä ja psykopaattina. Hänen tehtävänään on tuoda Yhtiö.lle lisää liiketoimintaa jokaiselta kuviteltavissa olevalta liike-elämän sektorilta ja päättää yrityksen suurista strategisista linjoista.


Herra Ylikansleri

herra ylikansleri

Herra Ylikansleri on Yhtiö.n omistajaportaan keskeinen jäsen. Hänet nimitettiin välittömästi toimintavastaavan 2011 virkaan osoitettuaan täydellisen kykenemättömyytensä normaaliin elämään. Hänen ilmiömäinen tehokkuutensa valjastettiin täysin Yhtiö.n käyttöön, kun hänet ylennettiin vuoden 2014 Yhtiökokouksessa Ylikansleriksi tunnustuksena hänen poikkeuksellisista saavutuksistaan ja kyvystään ohjata Yhtiö. kohti uusia innovaatioita ja markkina-alueita. Hänen kykynsä ennustaa markkinoiden muutoksia ja adaptoida Yhtiö.n strategioita vastaamaan näitä haasteita on ollut kantava voimavara.


Herra Kirjanpitäjä

Herra Teppo

Herra Kirjanpitäjän työllä on ne korkeat standardit, joilla Yhtiö.mme kirjanpito, lakiasiat ja muu paperityö pidetään hallinnassa. Herra Kirjanpitäjä on opiskellut kirjanpitoa useissa alan huippuyliopistoissa. Hänen tapansa työskennellä on täydellisen tinkimätön. Hän ei siedä virheitä tai epätehokkuutta ja toimiikin ensiluokkaisena esimerkkinä alamaisilleen. Tämänasteista työtehoa ja täydellistä omistautumista on hankalaa löytää nykyajan markkinoilla, jossa arvot ovat täysin markkinatalouden vastaisia.


Herra Kehitysjohtaja

Herra Kehitysjohtaja vastaa Yhtiö.n maailmankuulusta Tuotekehityksestä ja innovaatiosta. Jos on olemassa resursseja, Herra Kehitysjohtaja löytää keinon valjastaa ne Yhtiö.n talouskasvuun. Jos tähän ei ole vielä olemassa tarvittavaa teknologiaa, se keksitään. Kehitysprosessi ei lepää, sillä niin ei lepää myöskään markkinatalous.

Herra Kehitysjohtaja hyödyntää Tuotesuunnittelussaan aiempaa design-perimää yhdistäen siihen moderneimpaa tiedettä. Lopputuloksena syntynyt aselaatuinen järkiteknologia on taannut Yhtiö.lle johtavan aseman kuluttajamarkkinoilla.


Alempi porras

Yhtiö.ssä työskentelee tällä hetkellä 10 000 000 – 20 000 000 työntekijää riippuen täsmällisestä ajanhetkestä. Rekrytointi ja henkilöstönhallinta on äärimmäisen dynaamista. Analyytikot työskentelevät vuorokauden ympäri eri puolilla maailmaa optimoiden prosesseja.