Herra Lindholm

Toimitusjohtaja

toimitusjohtaja

Herra Lindholm on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen visiostaan koko Yhtiö. sai alkunsa. Kukaan ei tiedä mistä hän on tullut. Tuli päivä jona hän ilmestyi ja kaikki tapahtui.

Vankkumaton visio maailmasta, jossa viimeinenkin este tuoton tieltä on raivattu, on kaiken toiminnan kantava voima. Hän on tuotteliaan liiketoiminnan suuri messias.

 

Herra Palm

Puheenjohtaja

herra palm

Herra Palm on Yhtiö.n perustajajäsen. Hänen loputon strateginen osaamisensa on taannut Yhtiö.n liiketoiminnan eksponentiaalisen kasvun jo alusta lähtien. Herra Palmia pidetään kansainvälisen tason pörssivisionäärinä ja psykopaattina. Herra Palmin tehtävänä on tuoda Yhtiö.lle lisää liiketoimintaa jokaiselta kuviteltavissa olevalta liike-elämän sektorilta ja päättää yrityksen suurista strategisista linjoista.

 

Herra Kohtala

Ylikansleri

herra kohtala2

Herra Kohtala on Yhtiö.n omistajaportaan tuoreempi jäsen. Hänet nimitettiin välittömästi toimintavastaavan virkaan osoitettuaan täydellisen kykenemättömyytensä normaaliin elämään. Kohtalan ilmiömäinen tehokkuus ja epäinhimillinen asenne sai lisää nostetta, kun hänet ylennettiin vuoden 2014 Yhtiökokouksessa Ylikansleriksi.

 

Herra Teppo

Kirjanpitäjä

Herra Teppo

Herra Teppo on Yhtiö.:n omistajaportaan tuore jäsen. Herra Tepon työllä on ne korkeat standardit, joilla Yhtiö.mme kirjanpito, lakiasiat ja muu paperityö pidetään hallinnassa.

Herra Teppo on opiskellut kirjanpitoa useissa alan huippuyliopistoissa. Hänen tapansa työskennellä on täydellisen tinkimätön. Hän ei siedä virheitä tai epätehokkuutta ja toimiikin ensiluokkaisena esimerkkinä alamaisilleen. Tämänasteista työtehoa ja täydellistä omistautumista on hankalaa löytää nykyajan markkinoilla, jossa arvot ovat täysin markkinatalouden vastaisia.

Alempi porras

Yhtiö.ssä työskentelee tällä hetkellä 10 000 000 – 20 000 000 työntekijää riippuen täsmällisestä ajanhetkestä. Rekrytointi ja henkilöstönhallinta on äärimmäisen dynaamista. Analyytikot työskentelevät vuorokauden ympäri eri puolilla maailmaa optimoiden prosesseja.