Kuilu

Kuilu on Yhtiön innovatiivinen monitieteellinen geologinen projekti, jossa yhdistyvät moderni korkeapaineporaus, edistynyt louhintalogistiikka ja ääriolosuhteiden tuotekehitystyö.


Keskiössä

Korkeapaineporaus, louhinta, logistiikka, tuotekehitys ja testaus

Asiakas

Ihmiskunta

Vuosi

Käynnissä

Vallankumous on syvällä.

Ihminen on jo pitkään tiennyt, että pintaa syvemmältä löytyy arvoa – muun muassa öljy, mineraalit ja merkitys. Kuilu-projekti on Yhtiön monitieteellinen, innovatiivinen hanke, joka yhdistää modernin korkeapaineporauksen, edistyneen louhintalogistiikan ja ääriolosuhteiden tuotekehitystyön.

Projekti keskittyy poraamaan syviä kuiluja, mikä mahdollistaa harvinaisten luonnonvarojen ja ytimen mittavien energiavarantojen hyödyntämisen. Kuilu edustaa Yhtiön pyrkimyksiä rajojen ylittämiseen sekä teknologisessa innovaatiossa että luonnon- ja psykologisten resurssien planetaarisen mittakaavan hyödyntämisessä. Tämä projekti ei ainoastaan vahvista Yhtiön asemaa globaalina energian ja raaka-aineiden toimittajana, vaan myös osoittaa sen sitoutumista tulevaisuuden energiatarpeiden ratkaisemiseen – vihdoin ihmiskunnalla on mahdollisuus päästä asioiden ytimeen.

kuilu

Other Work