« Previous

 

Tuote® – Käytetään mihin tarvitaan.


Ominaisuudet

 

  • Materiaali: pintakäsitelty musta polymetyylimetakrylaatti
  • Koko: 200,00 mm x 200,00 mm x 200,00 mm
  • Käyttölämpötila: 0,00 K – 375,97 K
  • Pintojen lukumäärä: 6,0
  • Pinta-ala: 240000,00 mm2
  • Tilavuus: 8000000,00 mm3
  • Liitännät: 0,00
  • Yhteensopivuus: ∞

Tuote(R)-portaali
www.yhtio.com/tuote

 

 

Asiakas

Yksityis- ja yrityssektori

Year

2014

Tuotekuva

Yhtiö. on monikansallinen, alallaan tehokkain ja monipuolisin toimija. Tähän mennessä Yhtiö. on tuonut markkinoille muun muassa Teollisuuslaatikon® ja Kipupumpun®, 2000-luvun merkittävimmät työtehon lisääjät. Ne viestivät tavasta ajatella eri tavalla. Rehellisesti, totuudenmukaisesti. Ne kertovat Yhtiö.n prioriteeteista ja uniikista tavasta tuottaa. Sama voittokulku jatkuu uudessa tuotteessa.

Pitkä tutkimuksen ja tuotekehityksen kruunu on vihdoin saavutettu. Kuluttajalla ei ole koskaan aikaisemmin ollut mahdollisuutta hankkia jotain näin merkitykselllistä ja henkilökohtaista. Vasta nyt mainoslauseiden ja todellisuuden välinen kuilu on kurottu täydellisesti umpeen. Kuluttajan todellisten tarpeiden ymmärrys, virheetön suunnittelu ja avoimen rehellinen markkinointi – kaikki samassa.

Tuote® muuttaa kaiken. Se antaa kuluttajalle tilaa. Kaipuu ja särkevä tyhjyys päättyy Tuotteen® ostotapahtumaan. Maailma näkyy kirkkaampana. Olet enemmän, täydempi.

Yhtiö. näkee markkinoiden todellisen tilan. Tuote on markkinoiden looginen päätepiste että alku. Kapitalismin Nirvana. Tätä ei saavutettu puun juurella jouten ollen. Nyt se on saatavilla. Tuote®, joka muuttaa kuluttajan elämän.

 Markkinoilla realisoituvan massiivisen potentiaalin takana on äärimmäisen perusteellinen tieteellinen ja strateginen työskentely.

Tutustu lanseerauskampanjaan:

https://yhtio.com/lanseeraus/

https://yhtio.com/suunnittelu/

Uusi tuote lanseerattiin 17.12.2014 klo 18.00.

www.yhtio.com/tuote

Yhtiö. – ei yksilö. Sijoita tänään.

www.yhtio.com

Other Work

« Previous